Renovera badrum Uppsala

Vi hjälper dig till ditt drömbadrum

Om oss

Byggföretag med Uppsala som främsta arbetsområde

Vi är ett byggföretag som är verksamt i Uppsala, men vi utför arbeten i hela Mälardalsregionen. Snickerier, måleriarbeten, våtrumsarbeten, elektrikertjänster – vi kan erbjuda ett brett utbud hantverkstjänster.

När vi renoverar ett badrum, kök eller en hel bostad anstränger vi oss alltid hårt för att ge kunden det där lilla extra. Våra medarbetare är kunniga och erfarna och vi arbetar alltid med det bästa materialet. Vi har alltid miljön i fokus och använder miljövänliga och återanvändningsbara produkter i så hög utsträckning som möjligt. Våra underleverantörer är pålitliga och arbetar i enlighet med de höga krav som ställs enligt svensk branschstandard.

golvklinkers

Handplockad personal med servicekänsla

Vi arbetar alltid med effektivitet, driv och engagemang och servicekänsla. Vår personal är handplockad och har relevant kompetens för det arbete som ska utföras.

Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi har våtrumscertifikat utfärdat av Byggkeramikrådet. Vi är även Säker Vatten-certifierade. Våra kunder får alltid 100% nöjd kund-garanti på utfört arbete.

 

Vi erbjuder ett brett utbud hantverkstjänster