Renovera badrum Uppsala

Vi hjälper dig till ditt drömbadrum

Renovera badrum - tips från experten

Skapa dig en tydlig bild av badrummet redan från början

Bläddra i kataloger, kolla runt på inspirationsbloggar och annat på nätet, titta på badrum hemma hos vänner och bekanta. Se till att ha en klar bild av vad du vill ha innan du kör igång. Vilken inredning ska du ha, ska du ha duschkabin eller inte, vilka färger och typer av kakel ska du satsa på?  Om du har detta klart för dig redan tidigt i processen, så ökar chansen till ett lyckat resultat, men du får gärna bolla med oss. Vi har stora erfarenheter och kunskaper och vet vad som fungerar, och vad som inte fungerar, i ett modernt badrum.

Kolla med försäkringsbolaget

Just när det handlar om badrum är det mycket viktigt att du har koll på vad som gäller när det handlar om regler och certifikat. Fukt- och vattenskador kan vara otroligt besvärliga och din försäkring kan sluta gälla om allt inte är korrekt utfört. Kolla med försäkringsbolaget vad som gäller.

Läs på om badrum

Se till att lära dig så mycket som möjligt om renovering, även om det till slut är vi som genomför arbetet i slutändan, men det är alltid enklare för oss att samarbeta och hjälpa en kund som själv har kunskaper om arbetet.

Lägg upp en budget

Gör en kalkyl, det finns gott om sajter där man kan göra detta idag. Skaffa dig en prisbild genom att skriva upp vad din dröminredning kan tänkas kosta – pris för kakel, handfat, toalettstol och så vidare. Då får du en bra bild av materialkostnaden som sedan självklart ska utökas med arbetskostnaden. Men glöm inte ROT-avdraget, som gör at du kan dra av 30 procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor.

Glöm inte att det ska vara lätt att städa

Att det ska vara enkelt att hålla rent i badrummet är lätt att glömma i all inredningsglädje. Badkar utan front, vägghängd WC, kommoder och förvaring förenklar städningen och gör att badrummet känns större. Ett annat bra tips är att använda bänkskivor som avvisar smuts.

demobild grå

Kontakta oss om du vill veta mer